Βρίσκεστε εδώ : Εταιρία => Προφίλ

 

Το Προφίλ της Εταιρείας:

Η εταιρεία Topgreen Energy δημιουργήθηκε το 2010 από τους τεχνολόγους μηχανολόγους κ.κ. Νικόλαο και Χαράλαμπο Μαργαριτόπουλο στα Φάρσαλα.

Δύο επιστήμονες που από το 1987 έχουν αποκτήσει, μακροχρόνια και τεράστια εμπειρία στους τομείς της ψύξης και θέρμανσης, των μελετών και κατασκευών πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και επαγγελματικών χώρων και στην κατασκευή δημοσίων έργων στον κλάδο των ηλεκτρομηχανολογικών.

Επίσης από το 2007 ενεργοποιούνται και στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με εμπειρία και κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

βν

«Η αναζήτηση διεξόδου στην κρίση που βιώνουν σχεδόν το σύνολο των επαγγελματικών κλάδων, περνάει μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες όπως αυτή της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας και βιομάζας.

Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή η αξιοποίηση έρχεται να δείξει ξανά το δρόμο της ανάπτυξης σε περιοχές όπου ο πρωτογενής τομέας όπως τον γνωρίζουμε εδώ και αιώνες, βρίσκεται σε τελματώδη κατάσταση».

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

βν

«Σε μία εποχή όπου η ενεργειακή επάρκεια είναι το μεγάλο στοίχημα κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και το εχέγγυο για την συνέχιση της ανάπτυξης στην ανθρωπότητα, θεωρώ ότι η εκμετάλλευση της «πράσινης» ηλιακής ενέργειας και βιομάζας, αποτελεί μονόδρομο για μία χώρα η οποία διαθέτει όλα τα απαραίτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας».

 

   

 

Επιστροφή στην κορυφή